Fendt Traktör Fiyat Listesi, Fent biçer fiyatlari


Ülkemizdeki traktör üreticileri ve ithalatçı firmaların büyük çoğunluğu fiyatlarını açıklamıyor, fiyat listelerini internet sitelerinde yayınlamıyorlar. Oysa günümüzde herkesin alışveriş yaparken uğradıkları ilk yer internet oluyor, bir malı alırken ilk önce göz önünde bulundurulan özelliği ise fiyatı olmakta. Hal böyle iken firmaların fiyat listelerini yayınlamamalarına bir anlam veremiyoruz. Fendt traktörlerini ülkemize getiren distbritör firma Kutlucan Türkiye'deki bayi fiyatlarını açıklamıyor. Oysa Fendt'in uluslararası sitesinde fiyat listesi verilmekte. Şu sayfada yer alan "Start here with the Fendt Configurator" yazısına tıklayarak size uyan traktörü seçebilir fiyatını görebilirsiniz. Örnek olarak birkaç tane modelin fiyatlarını aşağıya çıkarıyoruz.

Fendt Traktör fiyat listesi


Fendt 207F 4-WD (51 kW)..... 66450 EUR
Fendt 208F 2-WD (59 kW) ..... 63763 EUR
Fendt 309 Vario 2-WD (70 kW) ..... 74411 Euro
Fendt 411 Vario (85 kW) ..... 104815 Avro
Fendt 818 Vario (136 kW) ..... 155220 EUR
Aynı sayfadan biçerdöver ve diğer tarım aletlerinin fiyatlarını da görebilirsiniz. Orada gördüğünüz fiyatlar ülkemizdeki fiyatlar ile aynı olmayabilir. Daha düşük veya daha yüksek olabilir.
Fendt test videosu

1 yorum:

Adsız dedi ki...

web sayfalarından yaptığım incelemede traktörler ne kalitede olursa olsun çok pahalı diğer markalarla mukayese etmek bile yanlış.